Menu

Tot Gauw Lieverd

0 Comments

9 dec 2010. We zitten daar gewoon rustig te praten van mens tot mens, doet het er eigenlijk nog toe dat ik. De trap lukt, evenals onmogelijk transfers, de nee verdwijnt en veranderd snel in een ja ik kan omdat ik wil. Tot snel lieverd He lieverd ik wens je voor van de week weer heel veel STERTKTE en hou je taai. Ik mis je en tot gauw, Liefs Abby. Dus adem in en tel tot tien of elf en verder Tot ziens lieverd rust zacht Foto-Solon. Tot ziens, Ik ga nu. Het is niet makkelijk. Maar ik ga nu. Dank je wel voor alles. Veel te snel was het einde daar Tot ziens, lieverd. We zien elkaar wel weer. Nee, nee, niet dit najaar, dan moet ik voor DeWhit de fazanten opjagen, wat overal veel gelach teweegbracht 22 april 2013. Bedankt voor deze geweldige dag meiden, ik hoop jullie gauw weer te zien. En we kwamen Kim. Jejj, het was echt gezellig. Tot snel lieverd En voor vandaag wens ik jou een erg fijne dag, tot gauw weer. Voor een ander. Tot straks lieverd Luv Ya Sis, xxxHier kan je een kaarsje laten Goeie terugreis, het weer zit gelukkig mee:-tot straks lieverd x mama en de rest van de Fam. Wij zijn heel erg benieuwd naar je verhalen. Tot heel gauw 1 dag geleden. 211: 03Chadli: Ik kom tot rust met Andrea Bocelli 2710: 43Man uit Keulen. Zoekt getuigen 2221: 08Kamer wil snel verder onderzoek naar mediwiet. Volgens zn mama heeft de lieverd een gouden hart en doet ie Dag, tot ziens, tot weerziens, doei, tot kijk tw. Hasta luego hasta la vista adis. Vaarwel, adieu, dag, tot ziens, goedendag, doei, doeg. Adis despedida Nou lieverd, nogmaals veel plezier en dikke kussen van papa en mama en Ricardo. Love you. DAG lieverd tot gauw. Slaap lekker tot morgen love you 2 uur geleden. En ik denk ook dat als je met Thais spreekt die maar 6 tot 8 jaar school hebben gevolgt je al gauw denkt ik spreek het net zo goed als hun 30 sep 2013. Lieve wesley ik. Zeg jou geen vaarwel ik zeg jou. TOT ZIENS LIEVERD. Je ma angeline je pa bertus cheyenne charissa deveney. Op 5 oktober Merel, Wout, Milo, Marco en ik hl gauw naar jou toe komen. Wat fijn zeg. Kunnen we je weer lekker een knuffel geven. Tot snel lieverd, en een dikke kus van tot gauw lieverd 7 feb 2016. De laatste dagen in het ziekenhuis gingen heel snel voorbij; van het een op andere. En daarom besloten we al snel dat we het aantal bezoekjes tot maximaal 3 in de. Dikke kus terug voor jou en tot heel snel lieverd. Xx Dat heeft hij snel gedaan, want lang kan ik niet zijn weggeweest. Ik heb de. Dag kind, tot straks.. Dag lieverd, daar ben ik weer, ben je lekker aan het werk. Vertalingen in context van tot gauw in Nederlands-Engels van Reverso Context: Dat waardeer ik echt jongens, tot gauw. Ill see you soon. Tot gauw, lieverd tot gauw lieverd 23 feb 2010. Maar hoorde net dat hij 24 uur vertraging heeft. Wat lang. Hopen dat jouw terugreis voorspoediger mag zijn. Tot gauw lieverd. Xx Tieneke tot gauw lieverd 15 mei 2017. Mijn geluk was, dat er al snel een vrouw in het leven van mijn vader kwam die van mij is gaan houden en nog. Liefs en tot snel lieverd 17 nov 2017. Tot straks lieverd xxxxxx. En deze lieverd bestelt dan nog maar een koffie. Tada: scheelt al gauw een dag of 3 he. Plan jezelf te vroeg En zeker heel fijn dat we even snel gepraat hebben. Wat een mooie site heeft u. En dat filmpje wow. Lieverd, tot gauw, Pierre. Pierre-18-04-2013-20: 22.